Évi Edina Egyedi Mesefalai

Ajándékkártya

Vélemények

Szinte az elejétől végig kísérhettem ezeknek a meseszép falvédőknek a létrejöttét. Kreatív készítőjük egy rendkívül színes és játékos világot alkotott meg és tárt elénk a falvédőkön keresztül. Ha az alkotó nem lenne a barátom, akkor is látnám a munkáiból áradó profizmust, melyet nem csak a szín- és anyaghasználat árul el, hanem a megalkotott figurák és az egyes falvédőkön megjelenő történetek is. Az ötlet, hogy a falvédők motívumai, figurái tároló funkciót látnak el – szerintem zseniális. És – mint tudjuk – egy gyermekszobában soha nem lehet elég tároló a kisebb nagyobb kincsecskéknek
Melinda
Ami először eszembe jutott, az hogy egyedi! Személyre szabott, vidám, aprólékos, ötletes és minőségi kézimunka!
Kata
Ha szereted a kreatív, egyedi, kézzel készített dolgokat és szeretnéd gyermeked szobáját egy varázslatos mesevilággá alakítani, akkor az EdWall Fabrics termékeit, falvédőit ajánlom! ☺ Szerencsém volt bele látni a munkafolyamatokba. Milyen odaadással és szeretettel készül minden egyes darab, ügyelve az apró részletekre, amely nem kis energiabefektetést és időt igényel Edina részéről. Az elkészült munkák igazi műremekek, még sohasem láttam ehhez foghatót. Az embernek rögtön kedve támad felfedezni a falvédők apró rejtett zsebeit, kincseit. Mindegyik falvédő nagy kedvenc, de talán az erdei és a vonatos áll a legközelebb a szívemhez, mert ezekkel találkoztam először és rögtön elvarázsoltak. ☺ Igazán különleges, exkluzív darabok, mindenkinek csak ajánlani tudom! ☺
Anett
Eleinte szóban találkoztam Edina alkotásaival. Hallgattam a terveket mesélő erdőkről, virágos mezőkről, repülő léghajókról, mesebeli hősökről… olyanokról, amelyek a gyermekek álmaiban is megjelennek és mosolyt csalnak az arcukra. Örömteli és nagyon inspiráló látni, ahogyan Edina ujjai alatt ezek az álmok valóra válnak a szöveteken és színes mesevilágba öltöztetik a gyerekszobák falait.
Andi
Számos munkáját sikerült már közelről megszemlélnem. Ötletgazdagság, kreativitás és igényeség jellemzi a készítőt, amit termékei is tükröznek. Minőségi munka kerül ki kezei közül! Engem lenyűgözött! Bátran ajánlom!
Anita
Kedves Edina! Rettentően tetszenek ezek az igazán gyerekbarát falvédők. Megtaláltad és megmutatod a gyermekek képi világát, úgy témájában, mint színeiben. Az anyagfelhasználás nagyon kreatív és közelről is látván a falvédőket, bátran állítom, hogy ez profi munka. Csak így tovább, sok sikert kívánok a továbbiakban, hogy még sokáig gyönyörködjenek benne azok a gyerekek, akiknek a szobáját majd ékesíteni fogja.
Vuli
Ötletes, részletgazdag, egyedi megoldásokat tartalmazó, nagyon szép termékek. Szuper kiegészítője a gyerekszobának. Jó szívvel ajánlom!
Dóri
Edina falvédői a gyerekszoba meseszép kiegészítői. Akár hetekig készülhet egy ilyen egyedi, csodaszép munka – de ha elkészül, a gyerekszoba egyik értékes kincse lesz. Az elképzelés, a tervezgetés, a megálmodott formák és színvilág összehangolása, majd az igényes kivitelezés mind idő – de az eredmény mindenért kárpótol.
Nóra
Megvalósítod a gyerekek és a szülők kreatív álmait és fejleszted a gyerekek képzelő erejét. Mosolyt csalsz az arcukra valahányszor a falvédőjükre tekintenek.
Judit
Nagyon szeretem Edi világának finom kidolgozottságát, legyen szó erdőről, annak lakóiról vagy akár űrhajósról. Imádom és különlegesnek tartom a kis meglepiket a zsebekben, a síkból kiemelkedő részleteket. Jó színválasztás, harmónia és a precizitás jellemzi a munkáit. Bátran ajánlom kicsiknek és nagyoknak! Emelem kalapom, további sok sikert kívánok.
Dóri
Élénk, harmonikus színek, derű és játékosság jellemzi Edina gyerekszobába szánt fali textiljeit. Jó rájuk nézni. Az ember szeme megpihen egy-egy ötletes részleten, aztán tovasiklik a következőre, majd az azt követőre. Ezért aztán nem is elég néhány perc az alapos szemügyre vételre. A gyerekszobák mellett hangulatos dísze lehet az előszobának és a nappalinak is. Jókedvre derít.
Kati
Nagy örömmel töltött el, hogy Edina megosztotta velem terveit, álmait, céljait. Teljes átéléssel haladt lépésről lépésre. Szenvedéllyel. szeretettel, gondossággal készített minden egyes centimátert. Munkáiból árad a szeretet és a minőségi munka! Minden egyes pillanatban amikor rájuk tekintek, egy csodálatos álomutazáson érzem magam. Leírhatatlan érzés! Köszönöm! Kívánom mindenkinek, hogy élje át e varázslatos világot.
Joli
Edina mesefalai tényleg egy elbűvölő mesevilágba repítik a gyerekeket, akik imádják megfogdosni a térben is kijövő formákat, alakokat. Tetszik hogy a színek pozitívak, jó érzést adnak, be is indítják a gyerekek fantáziáját.
- Az erdő széli várra azt mondta a kislányom, hogy „ott lakik a királylány és a sárkány”.
- Az űrutazást pedig a kisfiúk szeretik jobban, ilyenkor jön a „woww” a szájukból. Az alakok és a formák olyan igazinak tűnnek, így izgalomba jönnek a gyerekek
- Hasonlóan találó mesefal az erdős jelenetet ábrázoló, ahol az állatok olyan szerethetőek… mintha az erdő közepén teremnénk hirtelen, ahol az állatok gyülekeznek. A gyerekek elgondolkodhatnak rajta, h hogyan is élnek az erdőben közösen. Azt hiszem elég sokáig leköti őket a fantáziálás ☺
- Kiváló inspirációs eszköz lehet a farmerzsebes kreatív eszköztartó olyan szakembereknek, akik jópofa hangulattal várják az ügyfeleiket, akár fodrászok, manikűrösök, ékszer készítők, egyedi dolgokat forgalmazók.
K.Krisztina
Hőlégballon – Szelek szárnyán: Gyönyörű, precíz és fantáziadús alkotás. Hihetetlenül cuki! Ha ránézek, álmodozni kezdek.
Medvevár: Helyes kis mű! Az ovis gyerekkoromat idézi. Tetszenek a lágy színek, a szép anyagmegmunkálás.
Űrséta: Nagyon bájos és kimondottan jól mutathat a gyerekszobák falán. Érdekes a szín- és anyagválasztás.
Vitorlás: Álomvilág: Én valósággal beleszerettem ebbe a kis hajóba. Csodaszép költemény! Precíz munka, varázslatos színek.
Mesevonat: Jópofa, bájos, játékosságot tükröző, rendkívül praktikus díszítés a falra.
Kerekerdő: Állat- és természetszeretők kedvence lehet. Egyszerűen tündéri, léleksimogató képecske.
V.Edina
Mesevonat: Weöres Sándor: Kocsi és vonat c. verse elevenedett meg! „Vajon hova fut a vonat? Völgyön, hegyen át.” Lágy vonalak, kifinomult, egyéni stílus
. Űrséta: Elbűvölő látvány, egy óvodás szemével maga a valóság. Precíz munka, tökéletes kompozíció.
Kerekerdő: Jó nézni, öröm benne lenni. Zelk Zoltán: Mese a legokosabb nyúlról – elevenedett meg. El lehet merülni a részletekben, vagy elbújni valamelyik fa mögé. A pasztell színek megnyugtatják a szemet.
Vitorlás – Álomvilág: Hiába egyedüli, mégsem magányos hajó. Tökéletes, finom munka. Az arányok kellemes egyensúlyt adnak a képnek, a meleg színek mesebeli utazást ígérnek.
Hőlégballon – Szelek szárnyán: A kontrasztos háttérből csodálatosan emelkednek ki a közeli és a távolodó léggömbök is, szinte látjuk a mozgást is. A selyem fényű keret különösen finom hangsúlyt ad a képnek.
Medvevár: Csodaszép alkotás, csodálatos elrendezés! Pontos, aprólékos megmunkálás lobogó, légies zászlócskákkal. Minden kisgyerek ilyen vártoronyból kukucskál ki álmából a valóságba.
B.Kati